header jelovnik

Odresci

 
BEČKI ODREZAK: 50kn 
(prilog: pomftir)
 

ZAGREBAČKI ODREZAK: 55kn 
(sir,šunka, prilog: pomfrit)

ŠAMPINJON ŠNICLA: 55kn
(svinjska šnicla u umaku od gljiva, prilog:pomfrit i kroketi)

PUREĆA PRSA NA ŽARU: 60kn
(prilog:sir edamer, riža i umak od gljiva)

PILETINA U LEPINJI: 45kn
(prilog:umak od gljiva, pomfrit)

PILETINA NA ŽARU: 45kn
(prilog: pomfrit)

PUNJENA ROLANA PILETINA: 50kn
(prilog: pomfrit)

RAMSTEK S GLJIVAMA: 70kn
(prilog: pomfrit i kroketi)

SVINJSKI MEDALJONI: 75kn
a) u umaku od gljiva b)u umaku od gljiva s vrhnjem
c) u gorgonzola umakusa tajgatelama   prilog:pomfrit i kroketi

ODREZAK "BROD": 60kn
(odrezak, luk, slanina, gljive, jaja i tartar umak  prilog: pomfrit)

ODREZAK "ONYX": 75kn
(ramstek, senf, šunka, sir edamer, umak od gljiva   prilog:pomfrit i kroketi)

PLATA "ONYX" ZA DVIJE OSOBE: 140kn
(špiz kotlet, ramstek, teleći odrezak, kobasica, slanina + špiz s povrćem, umak od gljiva  prilog: pomfrit i kroketi)
 
 
OdrezakOdrezak 2